Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate


Termeni si Conditii

Pe acest site este interzisa punerea in vanzare de produse (piese, software, etc.) provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau care contravin legilor in vigoare.

Raspunderea pentru datele si informatiile din anunt, cade strict in sarcina vanzatorului, dumbravitatimis.ro nu se asocieaza in nici un fel cu persoana vanzatorului, textul anuntului sau articolele care fac subiectul tranzactiilor.


Anunturile de mica publicitate de pe www.dumbravitatimis.ro sunt adresate in exclusivitate locuitorilor din Dumbravita.

Toate anunturile din aceasta sectiune sunt gratuite. In cazul societatilor comerciale care publica anunturi pe dumbravitatimis.ro, trebuie prezentat in clar numele societatii.

Valabilitatea unui anunt este de 30 de zile de la data afisarii.

Puteti posta anunt fara sa fiti logat dar nu veti putea sterge sau modifica anuntul! Inregistrati-va si apoi logati-va pentru a avea control deplin!

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(