Bine ai venit, Vizitator
Username: Parolă: Amintește-mă

SUBIECT: Strada Silvana

Strada Silvana acum 5 ani 45 minute #821

  • ursy
  • Avatarul lui ursy
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Mesaje: 7
  • Karma: 0
Sunt nou pe acest forum, dar sunt un locuitor vechi a-l Dumbravitei.
Doresc sa aduc in discutie, si sa intreb autoritatiile despre strada Silvana.
Am tot citit pe acest forum despre asfaltarea strazilor din Dumbravita, mai ales despre cele din intravilanul vechi al comunei. Acum cca 10 ani cand m-am mutat, i-mi spuneam ca nu va fi nicio problema visavis de drumuri, mai ales ca autoritatiile se laudau ca vor asfalta toate strazile din intravilanul vechi. Astazi, in 2013, strada Silvana arata ca dupa bumbardament, noi locatarii, am tot pus piatra, balastru etc, dar dupa cum se stie daca nu faci borduri acesta nu tine.
Am citit intr-o zi in Monitorul de Dumbravita ca strada Silvana este asfaltata(La sectiunea realizari). Mi-am spus atunci"oau" avem asfalt si eu nu stiu. Nu au specificat ca partial, cca 100m. Apoi am citit pe acest forum ca este programata sa fie asfaltata mai o poriune din aceasta strada:
Str. SILVANA...................................................................227 ml
Str. SILVANA 2................................................................100 ml
Normal vad eu, ca orice asfaltare sa inceapa de unde incepe si numerele de casa si unde sunt case construite, nu?
M-am suit in masina si m-am deplasat sa caut asfaltul, l-am gasit, incepea in partea opusa.
Ghiciti cine beneficiaza de acest asfalt!!! Acolo exista o casa pe colt, si dupa cca 80m sunt garate masinile D-lui Chindris, in rest, nimeni, era vorba despre cei 100m deja asfaltati.
In continuarea drumului am mai gasit niste tarusi batuti pe margini, probabil cei 227m care urmeaza sa fie asfaltati. GHICITI cine va beneficia de acel drum????? Va spun eu, nimeni, doar cei ce au terenuri acolo, probabil pentru a reusi s-al vanda mai usor, fiind de vanzare.
Am mers la Primarie atat eu cat si vecunii mei, care locuim in celalalt capat a-l strazii, vorbim aici despre noua case construite, una langa alta, cu oameni care-si platesc impozitele de ani buni, solicitand sa ne faca si noua strada, macar la nivel de bordura si pietris, pe o distanta de numai 120m. Au spus ca nu se poate, ca nu au bani, ca doar daca noi platim materealele, iar ei vin cu utilajele. OK am spus, dar sa ne zica si cat costa. Pretul a foste 100ron ml. Le-am comunicat vecinilor, iar cand au auzit care a-r fi cota de participatie au amutit. Nu tori au bani, dintre vecini, doi sunt pensionari, unul cu handicap, unul somer, intre case mai sunt si trei terenuri fara constructii. Cum sa impart eu acesti 12.000 RON la cati au mai ramas?
Dragilor, spuneti si voi, cat este de normal sa faci cca 327m de drum unde nu beneficiaza decat o casa si un abator, s-au sa faci 120m unde beneficiaza NOUA case, platitoare de impozit atatia ani si sa nu uitam ca vorbim despre o strada din intravilanul vechi a-l comunei.

PS: Sa speram totusi ca cineva va pune in balanta aceste lucruri, va lasa interesele unora deoparte si ca va avea grija de cetatenii care-si platesc constiinciosi de ani buni impozitele.

" Nu incercati sa veniti pe aceasta strada fara cizme cand afara ploua, este o aventura sa vi si cu masina"
Administratorul a dezactivat accesul public la scriere.
Time to create page: 0.686 seconds