Bine ai venit, Vizitator
Username: Parolă: Amintește-mă

SUBIECT: Agoston Odon - PNTCD

Agoston Odon - PNTCD acum 5 ani 10 luni #465

  • ForumAdmin
  • Avatarul lui ForumAdmin
  • Offline
  • Administrator
  • Mesaje: 223
  • Thank you received: 16
  • Karma: 6
Stimate locuitor al comunei Dumbrăviţa,

Sunt Agoston Odon, candidatul Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) la Primăria comunei Dumbrăviţa.

Cred că îmi daţi dreptate când vă spun că am obosit să mă resemnez. Am obosit să mă resemnez pentru greşelile comise de cei ce s-au aflat până acum la conducerea comunei noastre. Am obosit să mă resemnez pentru faptul că nimeni nu este sancţionat şi tras la răspundere. Am obosit să văd cum oamenii şi-au pierdut valoarea şi speranţa în ceva mai bun.

Gata cu jocurile puterii şi amăgirile!

Sunt convins că Dumbrăviţa poate să prospere şi să se dezvolte. Am încredere în potenţialul şi bunătatea fiecăruia dintre dumneavoastră. Tocmai de aceea, persoana umană trebuie să fie şi garantez că va fi în centrul fiecărui proiect întreprins de mine pentru comuna Dumbrăviţa.

Eu sunt alături de dumbrăviţeni şi nu deasupra lor! Împreună suntem cu toţii responsabili de bunul mers al lucrurilor în comunitatea în care trăim. Este momentul să acţionăm şi să schimbăm răul în bine!

Eu, Agoston Odon, îmi asum angajamentul de a lucra pentru binele comun şi de a respecta interesele întregii comunităţi! Vă chem pe toţi dumbrăviţenii de bună credinţă să veniţi alături de mine şi să votaţi cu încredere pentru o schimbare serioasă şi durabilă. Alegeţi un reprezentant care să ducă la bun sfârşit un plan de dezvoltare durabilă pentru comuna Dumbrăviţa, căreia noi îi spunem “casă”.

A sosit timpul să spuneţi "DA" unui nou primar cu iniţitivă, curaj şi bună credinţă!

Dumnezeu să ne ajute!


Website: http://www.dumbraviteni.ro/
Subiectul a fost încuiat.
Time to create page: 1.004 seconds