Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 68 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

În urma sesizărilor repetate RETIM a reuşit să modifice informaţiile despre colectarea deşeurilor reciclabile pe raza Dumbrăviţei în sensul în că:

Se trece la colectarea deşeurilor reciclabile în două zile din lună, comuna fiind împărţită în două zone distincte.
În ultima zi de MARŢI a lunii se va face colectarea de la toate gospodăriile situate în partea stânga a străzii principale (Petoffi Sandor) în sensul de mers dinspre Timişoara spre Giarmata, exclusiv strada Petoffi Sandor.
În ultima zi de MIERCURI a lunii se va face colectarea de la toate gospodăriile situate în partea dreaptă a străzii principale (Petoffi Sandor) în sensul de mers dinspre Timişoara spre Giarmata, inclusiv pe strada Petoffi Sandor.

Începând din luna octombrie 2011 RETIM a modificat programul de colectare a deşeurilor reciclabile, trecându-se la ridicarea acestor deşeuri de două ori pe săptămână. Dacă informaţiile oficiale în acest sens arată faptul că aceste două zile sunt marţea şi miercurea din ultima săptămână completă a fiecărei luni - situaţia din teren pare să fie alta. Contactaţi telefonic, reprezentanţii RETIM au apreciat că există o eroare în sensul în care ridicarea deşeurilor reciclabile se va face în ultimele zile de marţi şi miercuri corespunzătoare fiecărei luni.

O dată ce vom avea confirmarea RETIM vom actualiza această informaţie pe site, la rubrica Informaţii utile.

Comentarii   

#1 cetetean 26-11-2011 22:48
Inseamna ca exista o neintelegere la nivelul celor care conduc administratia.
Nu se poate asa ceva.

Primaria nu ne comunica si nu ne spune nimic, nu ne informeaza, nu stim ce se voteaza cum se voteaza.

Maine, poimaine sedintele primariei si a consiliului local vor fi secrete si noi vom astepta sa vedem ce minuni au mai facut alesii nostrii !

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(