Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 6 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Ai o informaţie, poze de la evenimente sau un articol despre CS Dumbrăviţa, şcoală sau orice altceva ce priveşte in mod direct pe locuitorii comunei noastre? Atunci foloseşte formularul de contact şi trimite-le la noi, iar noi le vom publica. Astfel toti dumbrăviţenii vor putea sa aibă acces la realizările şi evenimentele care au loc în comuna noastră.

Administratorii Dumbrăviţa Timiş îşi rezervă dreptul de a nu publica mesaje cu conţinut publicitar sau politic, care pot încălca legislaţia în vigoare sau bunul simţ.

Comentarii   

#2 dumbravita timis 23-11-2011 10:20
Din pacate problema este cunoscuta de multa vreme. Licitatiile pentru transportul judetean sunt organizate de consiliul judetean Timis. In cazul de fata a castigat Autotim care presteaza serviciile de care stim. Speram in viitor la extinderea liniei de firobuz RATT. O parte din licitatiile referitoare la RATT au avansat.
#1 Kopis Ramona 23-11-2011 09:16
O problema serioasa este transportul de calatori. Biletul si abonamentul este foarte scump si nu se respecta graficul orar. Sambata, 19.11.2011 nu a fost autobuz la ora 11, iar miercuri, 23.11.2011, la 7 si 10 , cand copii merg la scoala.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(