Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 69 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

premiere dumbravita

 

În urma concursului de ciclism si de patinaj cu role de sâmbătă 17 septembrie am primit din partea CL Dumbrăviţa câteva imagini pe care le puteţi vedea aici: http://www.dumbravitatimis.ro/index.php/forum/7-timp-liber/243-poze-premianti-concurs-biciclete#244, precum şi următorul mesaj:

"

DUMBRAVITA PE DOUA ROTI

In perioada 16-18 septembrie 2011 dumbravitenii au sarbatorit 120 de ani de la infiintarea localitatii. In programul de manifestari cultural, sportive si artistice un capitol deosebit l-au constitruit concursurille de ciclism si patinaj cu role pe asfalt.

Aceste concursuri organizate bianual de Comisia pentru tineret ,sport si agrement a Consiliului local Dumbravita , al carui Presedinte este consilierul Iulian Toma, au ca scop atragerea locuitorilor de toate virstele spre un mod de deplasare sanatos, ecologic, recreativ.

In 17 septembrie la ora 10 , centrul localitatii s-a umplut de lume de toate virstele, de la 3 ani la 80 de ani. Majoritatea au venit echipati pentru a concura la ciclism sau patinaj cu role. Au fost 6 categorii de virsta la ciclism si 4 categorii la role . Fetele si baietii au concurat separat pe un circuit de strazi asfaltate din centrul localitatii lung de aproximativ 3 Km. In functie de virsta ,numarul de tururi a fost diferit, de la unu la cinci. Vremea a fost superba iar atmosfera de nedescris.

Concursurile au fost sponsorizate in totalitate de de Iullius Management Center si Organizatia Tinerilor Basarabeni din zona de vest. La concursul de ciclism s-au inscris 115 concurenti, iar la concursul de patinaj cu role, 35. Toti participantii au primit medalii de aur, iar ocupantii locurilor 1,2 si 3 cupe si plachete.

Asa cum a precizat consilierul Iulian Toma, toti concurentii au cistigat la aceasta competitie , in primul rind lupta cu ei insisi, prin faptul ca si-au invins teama, timiditatea , comoditatea si au participat la o manifestare de optimism, bucurie si angajament intr-un cadru minunat. La urmatoarele editii, consilierul Toma a recomandat parintilor si bunicilor sa fie un exemplu pentru copii si nepoti la aceste actiuni."

Comentarii   

#2 Maria 27-09-2011 20:03
Felicitări !Să ia exemplu şi alte localităţi din jurul Timişorii.
#1 Isac Alex 26-09-2011 08:13
Foarte frumos !!!

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(