Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 8 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

cupa primaverii dumbravita

In urma evenimentelor sportive desfăşurate weekendul trecut în Dumbrăviţa, am primit de la organizatori imagini de la eveniment  (pe care le găsiţi aici) precum si următorul mesaj:

"In perioada 6-8 mai 2011, dumbravitenii au sarbatorit Ziua mondiala a tineretului prin mai multe concursuri la patru discipline sportive: tenis de masa , sah, ciclism si patina cu role.

Daca la primele doua probe participarea a fost , in special, din rindul elevilor din scoala generala si a salariatilor din cadrul  primariei, la ciclism si role participantii de toate virstele au fost atit din localitate cit si din Timisoara.

Organizatorii multumesc tuturor participantilor, apreciaza in mod deosebit atitudinea parintilor care si-au indrumat copii sa participle si i-au incurajat pe toata durata concursului si isi exprima speranta ca pe viitor locuitorii sa aiba mai multa indrazneala, sa lase deoparte inhibitiile si sa dea friu liber dorintei de miscare, bucuriei de a se plimba cu bicicleta pe strazi asfaltate, fara masini, la ei acasa ,intr-o localitate frumoasa.

Fotografiile alaturate , realizate de colaboratorul nostru , Domnul Adrian Teghiu spun totul despre atmosfera manifestatiilor sportive.

Deviza acestor concursuri: * Nu este important sa cistigi, important este sa participi * dezvaluie speranta organizatorilor ca in viitor mersul pe bicicleta sau pe role va deveni un mod de viata pentru majoritatea dumbravitenilor.

Va asteptam in numar cit mai mare la concursurile din septembrie cind vom sarbatori Zilele Dumbravitei.


Consilier IULIAN TOMA"

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(