Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 17 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Consiliul Local si Primaria Dumbravita organizeaza in perioada 6 - 8 mai 2011 pentru a sarbatori Ziua mondiala a tineretului, mai multe actiuni cultural sportive.

Evenimentul va fi marcat sportiv prin :

Turneu de tenis de masa , in data de 6 mai, sala de sport, incepind cu ora 14

Concurs de sah , in data de 7 mai, in scoala, incepind cu ora 10

Concursul de ciclism pe asfalt Cupa primaverii 2011

Concursul de patinaj cu role pe asfalt Cupa primaverii 2011

Ultimele doua concursuri se vor desfasura Duminica 8 mai 2011 incepind cu ora 10 pe un circuit de strazi asfaltate din interiorul localitatii, respectiv

strazile Gheorghe Doja, I. Attila, T. Vladimirescu si N. Balcescu . Pe toata durata desfasurarii concursurilor, intre orele 10 – 12, circulatia auto pe strazile respective va fi oprita, traficul auto fiind deviat cu ajutorul politiei locale, pe alte rute.

 

Concursul este deschis si pentru locuitorii din alte localitati si va fi organizat pe categorii de virsta, respectiv:

- La ciclism : sub 7 ani M,F; 7 – 10 ani M, F; 10-15 ani M si F, 16 – 20 ani M si F , si 20 – 50 ani M,F; peste 50 ani M si F.

- La patinaj cu role : sub 7 ani M,F; 7 – 10 ani M, F; 10-15 ani M si F, peste 15 ani M si F

Se vor acorda cupe , plachete si diplome pentru cistigatori . Vor fi premiati deasemenea cei mai tineri si cei mai virstnici participanti.

NU E IMPORTANT SA CISTIGI, IMPORTANT ESTE SA PARTICIPI

Organizatorii va invita sa va bucurati alaturi de ei de venirea primaverii prin participarea in numar cit mai mare la aceste evenimente, impreuna cu rude, prieteni , cunoscuti.

 

Presedinte Comisie Tineret, Sport , Agrement

Ing. IULIAN TOMA

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(