Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 73 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

In urma verificarilor efectuate de catre RETIM raportat la numarul de contracte incheiate cu locuitorii din Dumbravita s-a constatat faptul ca o buna parte dintre acestia nu au reusit sa contacteze inca societatea de salubrizare in vederea semnarii contractului.

Mergand pe aceasta idee RETIM informeaza ca, in conformitate cu Legea 101/2006 a serviciului de salubrizare, Odinul nr. 112/09.07.2007 emis de catre Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, privind aprobarea contractului-cadru de prestare a serviciului de salubrizare a localitatilor si Dispozita Consiliului Local Dumbravita din Decembrie 2010, este necesar ca locuitorii comunei Dumbravita sa incheie un contract de salubrizare pentru imobilele aflate in proprietatea lor.

Drept urmare, RETIM invita aceste persoane la sediul din str. Oituz nr.3/A, la Biroul de contractare, intre orele 9-13, iar marti si joi intre orele 9 - 17 pentru incheierea noului contract de salubrizare, cu urmatoarele documente:

  • copie act de identitate;
  • copie extras de carte funciara.

De asemenea, In cazul in care vor exista locatii pentru care contractele nu vor fi incheiate, regia de salubritate ne informeaza ca va fi nevoita sa sesize atat Primaria Comunei Dumbravita cat si Politia comunitara in vederea aplicarii sanctiunilor contraventionale conform legii.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(