Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 63 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

 

Potrivit primarului Timișoarei, vor fi introduse restricții de trafic, mai ales ca încep totodată și lucrările de extindere la 4 benzi a șoselei ce duce spre Dumbrăvița, până la intersecția cu Bulevardul Constructorilor, unde vor fi instalate semafoare.

Sensul giratoriu va fi amenajat cu doua benzi, de cate 5,5 metri latime fiecare. Pe locul unde intoarce acum troleul, in partea stanga in sensul de mers inspre Dumbravita, se vor amenaja 9 locuri de parcare. Largirea se va efectua pe o lungime totala de 333 de metri, latimea totala a carosabilului va fi de 13 metri. Evident ca vom avea amenajate trotuare si piste de biciclete. Ne straduim sa lucram intensiv, intr-o luna, desi termenul pe care il are constructorul la dispozitie este mai larg, insa am cerut mobilizare, astfel incat intr-o luna sa fie gata. Lucrarea este pe reparatii, nu are un termen clar”, a explicat primarul Nicolae Robu.

aricolul complet: Opinia Timisoarei

Comentarii   

-1 #4 dan_tiberiu 24-08-2015 12:36
dupa o zi de munca, te indrepti ca omul spre casa, intr-o dupaamiaza de vineri (cand majoritatea timisorenilor profita de noua trecere a frontierei de pe autostrada, atrasi de farmecul Vienei, sau pur si simplu vor sa iasa din oras)si te bucuri de cele doua benzi pe care iesirea din oras le ofera.
te apropii de sensul giratoriu de la intersectia cu II De La Brad(folosind chiar so doua benzi pe sens) si te trezesti in aceeasi aglomeratie ce exista inaintea largirii la doua benzi. asta pentru ca dupa sens, dai in semafor. problema cea mai mare, insa, nu o constituie semaforul, ci faptul ca de la Constructurilor , drumul revine la o banda pe sens, ca deh, s-a terminat Timisoara.
daca lucrarea de largire la 2 benzi pe sens nu va fi continuata pana la iesirea spre centura, nu vad ce real castig se va fi realizat prin aceasta lucrare.

sau poate primaria Dumbravita are in plan largirea drumului principal dar nu ne spune, pregatindu-ne o surpriza :P
+4 #3 mitica.r 03-08-2015 10:45
Lasa domne sa puna semafoare, bumpere, semafoare, bumpere, semafoare, bumpere, semafoare, bumpere si iar semafoare.

Deja ma doare capul de atatea bumpere, efectiv nu se mai poate circula decat pe strada principal, pe orice alta straduta te ia cu groaza daca ai de mers, si acum vor sa puna si semafoare.

Daca inainte se mai circula si pe strazi paralele, acum acestea au un alt scop, sunt folosite ca terenuri de tenis sau volei. Nici riveranii nu mai merg pe ele din cauza bumpereleor puse cu nemiluita, bumpere peste care efectiv nu se poate trece decat cu 5km/h, ca altfel iti rupi masina!

Suntem o tara de prosti, punct!
+1 #2 viorica 03-08-2015 09:24
Semafoare la intersectia cu Constructorilor?
:)))))))))))))) Cine a avut o idee atat de stupida?
+1 #1 istrate 24-07-2015 15:45
O luna? Hahahaha...27 days left si lucrările avansează extraordinar de repede :). La ce tare s-au încordat cu declarațiile ma astept sa finalizeze in 2 saptamani

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(