Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 49 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

 

 

De un an și jumătate, CoderDojo își desfășoară activitatea în centrul Timișoarei. Este timpul ca și copiii din Dumbrăvița să se bucure de experiența CoderDojo fără a mai fi nevoiți să străbată orașul!

CoderDojo este o inițiativă de educație non-formală pentru copii care s-a înființat în Irlanda, în anul 2011. În prezent există peste 425 de locații, în 47 de țări. În România există 8 astfel de locații, în Arad, București, Cluj-Napoca, Lipova, Lugoj, Oradea, Timișoara și acum și în Dumbrăvița.

 

Pentru a sprijini comunitatea din Dumbravița, inițiativa câtorva localnici a dat naștere unui nucleu de programare pentru copii chiar la doi pași. Cursurile CoderDojo Dumbrăvița au loc în fiecare sâmbătă, între orele 11-13, la Sala de mese din spatele Primăriei.

CoderDojo se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Singura condiție de participare este ca aceștia să își aducă un laptop pe care să lucreze. Accesul este gratuit!

Dacă vă întrebați care sunt beneficiile de a participa la CoderDojo, printre acestea amintim:

oportunitatea de a învăța limbaje de programare gratuit, într-un mediu non-formal și relaxat
posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv de aproximativ aceeași vârstă, cu aceleași interese
o alternativă de a petrece timpul liber într-un mediu dinamic și tânăr, alături de mentori și organizatori.

Pentru înscrieri, dar și pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Vlad Isac, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./ telefon: 0736 334 416.

https://www.facebook.com/CoderDojoDumbravita

http://www.coderdojo.ro/locatii/dumbravita

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(