Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 32 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

 

 

"Competiții sportive, raliuri automo­bilistice, un variat program artistic și de divertisment, multă muzică și distracție – de toate acestea vor avea parte dumbrăvițenii la aniversarea celor 123 de ani de atestare documentară a comunei. Evenimentul va avea loc între 30-31 august 2014, în organizarea Primăriei și Consiliului Local Dumbrăvița.

Deschiderea oficială a Zilelor Dumbrăviței va avea loc sâmbătă 30 august, la ora 9, cu întrecerile sportive de tenis de masă, sportul fanion al dumbravi­tenilor. Astfel, în sala de sport se vor desfășura turnee atât pentru copii cât și pentru adulți. Reamintim că ACS Dumbrăvița este Campioana Națională la tenis de masă în Superliga României, iar Adina Diaconu s-a clasat pe locul 5 la JO de la Nanjing, China. La aceeași ora 9 va începe la stadion, tradiționalul turneu de fotbal.

Programul zilei de sâmbătă 30 august va fi unul mult mai dens, tot la ora 9 va începe în parcul civic concursul de ciclism și de role, iar de la ora 12 iubitorii automobilismului pot asista la o competiție de raliu pe macadam organizată în zona străzii Mureș. Acțiunile și întrecerile spor­tive vor fi însoțite și de Seara Tineretului ce va debuta la ora 18 și va continua cu dans și voie bună până târziu în noapte. Într-o atmosferă de sărbătoare, duminică 31 august vor fi primiți oaspeții și invitații din țară și străinătate. La ora 11.30, va avea loc sedința festivă a Consiliului Local Dumbrăvița dedicată sărbătoririi zilelor comunei.

În după-amiaza ultimei duminici de vară voia bună va pune stăpânire pe centrul localității: de la ora 17 va începe un program ar­tistic de divertisment susținut de cunoscuții și îndrăgiții artiști Laura Laurențiu, Ciprian Pop și Milena Țaran, acompaniați de orchestra Asociației ProDatina condusă de Radu Ciucurencu.

De asemenea, vor dansa Ansamblul de dans Dumbrăvițeana, Ansamblul de dans Vinga și An­samblul de dans Caransebeș. De la ora 21.45 dumbrăvițenii și oaspeții lor vor fi invitați la un spectaculos foc de artificii."

Comentarii   

#1 George Georgescu 01-09-2014 19:42
A fost "spectaculos" focul de artificii, dar ar fi fost şi mai "spectaculos" dacă s-ar fi redus la jumătate , iar de banii economisiţi se mai distrugea câte ceva din AMBROZIA care ne mănâncă sănătatea!
A se vedea https://www.facebook.com/antiambrozie

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(