Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 37 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

În perioada 21.05.2014, ora 08.00 -22.05.2014, ora 21.00, în Dumbrăvița se va sista furnizarea gazelor naturale datorită unor lucrari la rețeaua de transport a gazelor.

Reluarea alimentării se va realiza în mod treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, operațiunea urmând să se încheie pentru toți consumatorii, cel mai probabil vineri, 23 mai a.c., în jurul prânzului.

E.O.N. solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați sa anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Gaz Distribuție la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(