Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Marţi, 06.05.2014, va avea loc în intervalul orar 9-17 o întrerupere programată a furnizării de energie electrică în Dumbrăviţa pe următoarele străzi: T.Vladimirescu (p), Petofi Șandor (p), N.Bălcescu.

Miercuri, 07.05.2014, va avea loc în intervalul orar 9-16 o întrerupere programată a furnizării de energie electrică în Dumbrăviţa pe următoarele străzi: T.Vladimirescu (p), Crișan (p), Cloșca (p), Horea(p).

Joi, 08.05.2014, va avea loc în intervalul orar 9-16 o întrerupere programată a furnizării de energie electrică în Dumbrăviţa pe următoarele străzi: E.Mauriciu, E.Murgu, P.Șandor (p), Carpați, Oltul.

Comentarii   

#1 Florin Trufin 09-05-2014 20:19
Buna ziua,

desi str. Louis Pasteur nu figureaza pe nici una dintre strazile listate, tin sa va informez ca in ultima saptamana iluminatul stradal a tot lipsit cu desavarsire si inca persista problema.Acest inconvenient este si pe str.Panselutelo r, Tudor Vladimirescu,et c dar am constatat cu stupoare ca nimeni in afara de mine nu a mai facut sesizare la Enel. Din pacate nici dupa nenumaratele mele sesizari (telefonice+scr ise )cei de la Enel nu au reactionat. Stam in continuare in bezna- DUMBRAVITA CEA MAI DEZVOLTATA COMUNA DIN ROMANIA. Rog persoanele abilitate din primarie sa ia masuri, altfel sa fiu informata pentru a lua eu masuri.Inaccept abil asa ceva. Vad ca in loc sa evolueze, aceasta comuna involueaza. Chiar pacat.

Multumesc anticipat!

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(