Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 34 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Rorec Dumbravita

Asociaţia RoRec vă invită la colectare în Dumbrăvița în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!” (un program dedicat activării populaţiei şi informării asupra necesităţii de a colecta deşeurile electrice).

Astfel, sâmbătă, 15 martie, între orele 10.00-16.00, deşeurile electrice şi electronice se vor colecta la punctul fix din parcarea primăriei Dumbrăviţa (partea cu poliția ) şi prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor şi instituţiilor.

Pentru posesorii de echipamente, grele sau voluminoase, serviciul gratuit de colectare de la domiciliu le stă la dispoziţie. Numărul de telefon pentru programări este 0751.302.114 sau 0726.114.180.

Garantat:

  • 4 cupoane valorice x 10 lei, pentru combine, vitrine si lazi frigorifice,frigidere, congelatoare intregi si complete;
  • 2 cupoane valoice x 10 lei,  pentru masini de spalat rufe si vase, uscator de haine, aparate de aer conditionat intregi si complete.

Tombola cu premii pentru orice alt aparat electric predat: fiecare deponent poate câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre următoarele premii: 2 x Aspirator, 2 x Masina de gaurit , 3 x Cafetiera.

Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 15 martie, ora 17.30, în parcarea primăriei Dumbrăviţa ( partea cu poliția), iar inmanarea premiilor se va face luni 17.03.2014 la o ora stabilita de castigatori cu reprezentantul RoRec. Lista castigatorilor va fi publicata pe siteul www.rorec.ro, incepand cu ziua lucratoare imediat urmatoare festivitatii de extragere.

Pentru mai multe informaţii despre acţiunile întreprinse de către Asociaţia RoRec în scopul colectării DEEE şi a educării publicului în spiritul ecologic, accesaţi www.rorec.ro.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(