Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 35 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

În data de 14.11.2013, Consiliul Local Timişoara a aprobat studiul de fezabilitate "Amenajare inel IV, Sector strada Măcin - Strada Constructorilor şi racord la strada Demetriade" pus la dispoziţie de către TRW AUTOMOTIVE SAFETY SYSTEMS S.R.L.

Sectorul de drum propus spre amenajare, în momentul de faţă nu este amenajat sub nici o formă el este un teren viran neîntreţinut, cu vegetaţie abundentă şi alocuri depozite clandestine de deşeuri rezultate din construcţii, mai ales pe partea nordică pe extensia străzii Constructorilor.

Amplasamentul destinat realizării construcţiei este localizat pe fâşia de teren existent între Muzeul Satului şi incinta SC UMT SA, şi între incinta UMT şi Pădurea Verde. În mare parte a traseului destinat realizării Inelului IV, traseul se desfăşoară la liziera pădurii. Actualmente terenul este inutilizabil deoarece este împrejmuit iar traficul autovehiculelor şi cel pietonal nu se poate realiza datorită lipsei unui carosabil adecvat.

[...] este necesară şi oportună, realizarea sectorului de Inel IV pentru preluarea relaţiilor de trafic între penetraţia dinspre Lipova (DJ 691) şi Platforma industrială UMT şi pentru descongestionarea circulaţiei din zonele centrale ale Municipiului Timişoara.

Valoarea totală a investiţiei "Amenajare inel IV, Sector strada Măcin – Strada Constructorilor şi racord la strada Demetriade” este estimată, conform devizului general al investiţiei, la 24.324,649 mii lei (inclusiv TVA), respectiv 5.434,464 mii Euro (1 euro =4,4760 lei la data de 19.09.2013).

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul primăriei Timişoara: http://www.primariatm.ro/proiecte.php?unid=AB8436DF689F14EEC2257C240026C400

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(