Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

colectare deseuri electrocasnice Dumbravita

Sâmbătă, 16 martie 2013, în localitatea Dumbrăviţa, echipa Asociaţiei Române pentru reciclare RoRec organizează o acţiune de colectare în sprijinul cetăţenilor. Campania va avea loc la Primăria Dumbrăviţa, mai exact în parcarea din faţa postului de poliţie în intervalul orar 10-16. Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni, sau de la instituții și societăți comerciale se pot apela numerele de telefon 0751302114 sau 0726114180.

Garantat se ofera :

  • 4 cupoane valorice x 10 lei, pentru depunerea de combine, vitrine si lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi și complete;
  • 2 cupoane valorice x 10 lei, pentru depunerea de mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiționat întregi și complete.

Cupoanele valorice pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Cei care renunţă, în cadrul campaniei RoRec, la un echipament electrocasnic vechi sau defect, pot pleaca acasă cu un aparat nou, în cadrul unei tombole la care sunt puse în joc 3 maşini de găurit, 2 cuptoare cu microunde şi 3 cafetiere. Tragerea la sorţi va avea loc la ora 17:30 în parcarea laterală a Primăriei Dumbrăviţa.

Pentru cei ce doresc sa obţină informaţii suplimentare despre caravana organizată în acest weekend, Asociaţia RoRec pune la dispoziţie numerele de telefon 0751 302 114 , 0726 114 180, care vor funcţiona în perioada 11-16 martie, între orele 09.00-18.00.

Despre RoRec: Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec este o entitate non-profit, fondată de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de electrocasnice cu activitate în România.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(