Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Autobuz RATT Dumbravita

De ieri, 6 decembrie 2012, a început să circule prin Dumbrăviţa o cursă specială RATT de la iesirea din Timişoara (I.I. de la Brad) până la ieşirea din Dumbrăviţa (Bv. Ghioceilor). Autobuzul, subvenţionat de consiliul local Dumbrăviţa,  va circula gratuit până în data de 1 februarie 2013 cănd este aşteptată introducerea firobusului 14, cel mai probabil functionând cu ajutorul motorului diesel pe secţiunea de drum mai sus amintită. În curând vom încărca pe site orarul şi staţiile acestui autobuz.

Comentarii   

+1 #9 Horatiu 24-05-2013 15:55
Acum cind am primit titlu caci suntem cea mai dezvoltata localitate din Romania cum ramine cu troleibuzul???E u cred caci am sa cer in mod public sa ne retraga titlul deoarece nu dispunem de un mijloc de transport in comun cu curse regulate nu la oreeeeeeeeeeeee eeeeeee ,strazi neasfaltate , foseeeeeee si iar foseeeeeee praful de pe "B-dul" Petofi Sandor unde pamintul de pe carosabil care este scos de masinile de tonaj iar cind vine soarele si se usca este la oferta de a fii inhalat gratis!!! Pomi plantati mai putin si sunt scosi de tirurile sau masinile care opresc pe spatiul verde de pe "B-dul" Petofi Sandor daca se poate spune spatiu verde!!!Politia nu vede nu aude???Amenzi si vin bani la buget si puteti face multeeeee!Ce asteptati?????
POLITIKIA domnilor din Primarie!!!PROM ISIUNI ELECTORALE!!!FA CETI CEVA nu plimbati actele intre birouri caci unii oameni au avut incredere in DVS. si v-au ales si le-ati promissssss pina in stele si inapoi!!!
+1 #8 zoey112 20-05-2013 16:14
Dupa parerea mea orarul autobuzului este facut prost pentru ca majoritatea elevilor(cel putin eu si colegii mei :D ) termina scoala la ora 2:00 si trebuie sa stea sa astepte o ora sau jumaatate de ora dupa uramatorul autobuz care este la 15:00. Adica ar fi bine ori sa schimbati orarul, ori ca autobuzul sa vina mai repede de o ora.
Si macar de ar fi statii facute cum trebuie, adica cu macar o banca si un acoperis daca ploua.

Si totusi cand se va face prelungirea traseului firobuzului 14 in Dumbravita?
+1 #7 Manuela 05-02-2013 11:24
Ma alatur si eu comentariului facut de " marce" intr-adevar cea mai utilizata cursa cea care are plecarea din Timisoara la 16,20 ati anulat-o, asa ca de la ora 15 la ora 18,30 nu mai circula nici o cursa.Nu stiu pe cine avantajati cu noul program, dar majoritatea celor care lucreaza in Timisoara circulau cu aceasta cursa.Poate luati in calcul si acest lucru si modificati din nou programul autobuzului in asa fel incat sa il putem utiliza si nu numai sa ne laudam cu o initiativa care nu ne foloseste la nimic.
+1 #6 marce 04-02-2013 15:05
imi pare rau ca trebuie sa constat,dar ne-ati amagit si cu acest autobuz caruia ii modificati frecvent orarul fara a anunta populatia :sad: in sensul ca mai tot socateti cate o cursa cate una si inca una pana il scoateti de tot din circulatie.mi se parea normal ca atunci cand este modificat sa anunati in ziarul dumbravitei la fel ca si atunci cand a fost introdus,sau in acel ziar doar vestile bune le tipariti????pac at ca ati eliminat din orar chiar cursa cea mai utila tuturor si anume de la 16:20 din tm::cu alte cuvinte ne-ati dezamagit....fa ceti ceva...sau au trecut deja alegerile...
#5 adina 01-02-2013 18:47
Baniuesc ca s-a amanat din nou cu 6 luni introducerea firobusului 14?
+3 #4 hart 08-12-2012 21:03
Mai circulă cursa? Ştie cineva orarul?
..că pentru a avea circuit şi a se întoarce prin Cora e nevoie şi de drumuri asfaltate ... promisiuni am tot auzi, şi de la foştii, şi de la actualii... :(
+9 #3 Doru 07-12-2012 18:26
Bravo ! La fel ca si in comentariul de mai sus ar fi bine daca s-ar face un circuit avind in vedere ca este o comuna mare si s-au mai asfaltat ceva strazi ! Daca s-ar mai desfiinta si sensul de pe Ion Ionescu ar fi dinamizat si traficul spre si dinspre oras !
+5 #2 Attila 07-12-2012 16:02
In sfarsit!Multumi m primariei care s-a implicat! :lol:
+9 #1 anag 07-12-2012 15:57
Uitandu-ma la harta Dumbravitei, nu pot decat sa constat ca ideal ar fi, ca firobusul sa aiba un traseu DE CIRCUIT (de ex in satele din Austria, traseele sunt astfel gandite), care sa treaca si prin zona Cora (de ex. la intoarcere inspre Timisoara). Asta ar degreva atat circulatia de pe str principala (in sensul inspre Timisoara), si ar fi utila si celor multi din intinsa zona Dumbravita Vest-Cora, pt care statiile troleibusului de pe str pricipala sunt foarte, foarte indepartate...P oate chair mai mult..., iesirea din circuit sa se fac si inspre Calea Aradului, de ce nu?

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(