Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 35 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Internet WIFI in Dumbravita

Începând din martie 2012, pe o perioadă de 12 luni, în Dumbrăviţa se va implementa din fonduri europene proiectul "Îmbunătățirea comunicării transfrontaliere între Dumbrăvița și Szentes prin intermediul sistemului WiFi". Mai multe detalii puteţi găsi mai jos (fragment preluat din conferinţa de presă):

"În cele două localităţi, vom instala trei zone Hot Spot prin intermediul cărora este prevăzută posibilitatea de acces la internet prin wireless . Se vor instala de asemenea 3 camere web de 360 grade care vor afișa imagini live din cadrul localității Dumbrăvița și Szentes .

 

Se vor instala puncte de informare, cu un sistem de ecran tactil, care vor oferi informaţii specifice locale şi regionale, proceduri necesare pentru a rezolva actele în cadrul administraţiei publice, informaţii turistice şi culturale, evenimente locale . Informatiile vor fi accesibile în mai multe limbi.

Vom organiza sesiuni de formare axate pe multimedia şi utilizarea pe scară largă a noilor tehnologii care urmează să fie abordate de către grupul ţintă: tineri şi bătrâni, profesori şi reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor. Vom stabili, de asemenea, un site web comun bilingv pentru a informa atât comunitatea locală cât şi diaspora de peste graniţă.

Valoarea totală a proiectului este de 55013 euro din care Dumbrăvița, care este Lider, are 35013 euro, iar municipiul Szentes, 20000 euro."

Comentarii   

#4 Ioshca 10-06-2012 19:08
WiFi-ul din parc nu mai merge de 2 luni...bine ca are macar semnal full :lol:
+1 #3 cristi 15-05-2012 20:39
super, chelului tichie ii lipseste! camere de 360 grade sa arate starea deplorabila a drumurilor, puncte de informare cu ecran tactil sa vezi o harta a gropilor si a strazilor infundate, si acoperire wifi sa poti chema mecanicul cu telefonu smart cand ti-a sarit planetara langa casa de 150 mii de euro.
#2 mirceah 07-05-2012 06:43
N-ai inteles stimabile, au 12 luni la dispozitie sa le monteze.
Sper sa reuseasca in timp util :))
+1 #1 Ioshca 06-05-2012 21:04
WIFI CARE NU MERGEEE!!!! :oops:

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(