Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 64 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Mai jos puteţi găsi fragmentele din şedinţa CJT din 31 Ianuarie referitoare la asocierea cu Primăria Municipiului Timişoara şi cu Primăria Dumbăviţa în proiectul prelungirii liniei de firobuz în localitatea noastră. Trebuie menţionat că în urma acestei asocieri suma alocată acestui proiect a crescut cu cca. 3,5 milioane RON de la 13.742.178 la 17.228.808 RON.

" [...] vreau să vă informez că în ultimul moment a sosit o solicitare din partea Primăriei Dumbrăviţa prin care ni se cere, de principiu, să fim de acord cu o asociere între Consiliul Judeţean Timiş, Primăria comunei Dumbrăviţa şi Consiliul Local al municipiului Timişoara în vederea lansării unui proiect astfel încât troleibuzul să meargă până la capătul comunei Dumbrăviţa. Solicitarea vine întrucât drumul pe care ar urma să circule acest troleibuz este un drum judeţean. Prin urmare, pentru lansarea acestui proiect au nevoie din partea noastră de un acord de principiu de asociere între cele trei unităţi administrative.

Dacă sunt discuţii?

Domnul consilier judeţean Titu Bojin

Vreau să specific că acest lucru nu implică financiar consiliul judeţean.

Domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc

Da, iar astăzi este doar o discuţie de principiu.

Domnul vicepreşedinte Liviu Borha

Domnule preşedinte, nu trebuie să uităm faptul că am discutat despre posibilitatea lărgirii acestui drum pe 4 benzi până la autostradă şi să ne trezim că plantează stâlpii pentru troleibuz undeva la mijlocul străzii.

Domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc

În proiectul pe care îl avem pentru acest an am stabilit că facem relaţia cu autostrada pe 4 benzi de la centură până la autostradă pentru că acolo este zona în care putem să ne mişcăm.

În zona Dumbrăviţa, pe centrul comunei Dumbrăviţa nu cred că mai putem ajunge, întrucât, după părerea mea şi a specialiştilor, maximul pe care l-am putut face este acest 2 + 1, adică refugiile stânga – dreapta pentru ieşire.

Acum discutăm de un acord de principiu şi sigur că în momentul în care se va face studiul de fezabilitate şi propunerea concretă, atunci cele trei unităţi administrative îşi vor spune cuvântul.

Prin urmare, nu cred că ar trebui să ne opunem unui acord de principiu între cele 3 administraţii pentru acest proiect şi vă spun la vot, aşa cum am spus, asocierea de principiu. "

Procesul verbal al sedinţei CJT din 31.01.2012

Anexa 1 modificată "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa"

Comentarii   

#3 Florin 29-02-2012 12:49
„Noi ne-am propus pentru început să realizăm un nou drum de acces, care să lege actuala centură de ocolire a Timişoarei de Calea Aradului. Acest drum ar urma să ocolească Dumbrăviţa şi să lege centura de ocolire de sensul giratoriu aflat la ieşirea din Timişoara, pe Calea Aradului, lângă Selgros." http://www.tion.ro/circulatia-din-dumbravita-ar-putea-fi-descongestionata-prin-doua-noi-drumuri-realizate-de-cjt/1065818

Se stie oare cam pe unde o sa fie acest drum nou? E vorba cumva de bulevardul Petre Tutea sau de un drum nou (neproiectat inca)?
#2 ForumAdmin 15-02-2012 07:34
Am lansat aceste intrebari catre CJT si Primaria Timisoara, insa pana acum nu am primit nici un raspuns.
#1 lowpy 14-02-2012 18:01
Nu am inteles totusi care e momentul in care se vor demara lucrarile. Cand se va face acel studiu de fezabilitate?

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(