Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 13 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

traseu troleibuz

 

La finele anului trecut, Consiliul Local al Municipiului Timişoara a hotărât aprobarea proiectului "Extindere reţea troleibuz Dumbrăviţa" în parteneriat cu comuna Dumbrăviţa, cu o contribuţie iniţială de cca. 8 milioane de lei din cei aproape 14 milioane care reprezintă valoarea totală a proiectului. Mai mult, astăzi s-a obţinut acordul CJT pentru acest proiect, fiind vorba despre transport de persoane între localităţi timişene.

Durata de realizare a investiţiei este de 6 luni pentru extinderea traseului de firobuz cu 3700 m şi realizarea a 12 staţii.

Conform datelor prezentate de Primăria Timişoara, datorită societăţilor comerciale existente în Dumbrăviţa, care reprezintă cca. 2800 de locuri de muncă, fluxurile de călători zilnice se situează în jurul valorii de 2500 de persoane. De asemenea dinspre Dumbrăviţa către Timişoara sunt generate alte 4000 de deplasări zilnice atât pentru muncă şi educaţie, cât şi deplasările în scop personal.

REFERAT "EXTINDERE REŢEA FIROBUZ DUMBRĂVIŢA"

HOTĂRÂREA CONSILIULUI LOCAL TIMIŞOARA 392-13.12.2011

Comentarii   

+1 #4 romikatm 02-02-2012 10:52
Nu era mai bine daca introduceau o linie de autobuz?
Nu mai necesita investitii(mari )de infrastructura, putea fi data in folosinta imediat,si nu ar fi incurcat circulatia(tot mai mare pe cele 2-3 benzi dupa deschiderea autostrazii).
#3 boing 01-02-2012 15:13
Ca si termene ma gandesc ca ceva ceva trebuie facut inainte de alegeri. Nu stiu daca e suficient sa se inaugureze cu presa si panglici doar primul metru de cablu, ma gandesc ca e nevoie sa fie gata toata linia la alegeri. De aia si aparea problema comasarii sau anticiparii alegerilor, sunt niste proiecte care trebuie sa se termine la o anumita data. De exemplu daca sa zicem prin absurd sunt alegeri locale luna viitoare, inca nu poate fi gata artezica din parcul central si nici macar nu au apucat sa fie montati trandafirii gata crescuti pe pergolele din parc. Unde mai punem ca nu o mers treaba nici cu aia 15 km de drumuri transfrontalier e.
#2 ForumAdmin 01-02-2012 12:17
Ne pare rau, dar din pacate nu am reusit sa gasim aceasta informatie.
+1 #1 Tegzes Ioan 01-02-2012 05:52
Am retinut ca durata de realizare a investitiei este de 6 luni , dar care este termenul de incepere a lucrarilor ?

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(