Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 38 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

Behela TV

A apărut în mediul on-line prima emisiune a postului local de televiziune din Dumbrăviţa, Behela TV. Postul de televiziune, obţinut în urma unui proiect regional cu finanţare europeană, îşi propune pentru început emisia  unei singure ore pe săptămână (duminică la prânz) pe frecvenţa postului TVT 89. Înregistrările sunt disponibile pe site-ul Behela TV aici.

Comentarii   

+3 #5 Laci 30-01-2012 06:55
Asa e. Unii nu se multumesc cu oricat li s-ar da.
+3 #4 Lucky 29-01-2012 21:17
Felicitari! E super ca avem o televiziune locala in Dumbravita.

Cat despre cei nemultumiti de asfaltare sau de alte probleme, i-as ruga sa se uite mai atenti in jur. Comuna arata foarte bine iar domnul primar impreuna cu vice primarul fac eforturi mari pentru dezvoltarea infrastructurii in zonele noi de case.

O zi buna!
-3 #3 cetatean 29-01-2012 12:54
Din cate vad comentariile venite de la contribuabili Romani sunt si cenzurate...
-4 #2 cetatean 29-01-2012 12:49
Este inadmisibil.

Discriminarea merge mai departe... Pe strazile unde nu locuiesc maghiari primarul refuza sa asfalteze drumurile. Se cer spagi de sute de milioane de la localnici pentru a pune piatra pe motiv ca primaria nu are bani, acestia fiind ulterior decontati pe primarie - deci ajung direct in buzunarul primarului si al vice primarului.

Pana cand mai pot continua toate astea ??? Isi bat joc de oamenii care platesc taxe si care au investit enorm pentru a-si face o casa.

Acum si televiziune in limba maghiara care probabil va servii ca mijloc de campanie electorala pentru cei aflati acum la conducere. Este revoltator !!!

Acesti oameni trebuie sa dispara din primarie !!! si cineva ar trebui sa-i reclame la DNA pe acesti spagari
+4 #1 Petre Sacrieru 22-01-2012 21:09
Am fost incantat de ideea de a avea o televiziune locala in Dumbravita, pana in momentul in care am realizat ca aceasta va emite in limba maghiara. Consider acest lucru o lipsa de respect fata de locuitorii romani din comuna, chiar daca emisiunile sunt subtitrate.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(