Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Cine e Online

Avem 61 vizitatori și nici un membru online

Ultimele comentarii

autostrada Timisoara Arad

Autostrada Timişoara Arad se va deschide oficial traficului sâmbătă (17.12.2011) după aproximativ 2 ani de lucrări pentru cei 32 de kilometri.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timiş spun ca autostrada nu va fi finalizată în aceste zile, ci doar se va deschide spre circulaţie. Inaugurarea acestui tronson de drum va avea loc abia in primavară:

Nu vorbim de o inaugurare a autostrăzii, e vorba doar despre deschiderea circulaţiei pe acest tronson, Timişoara – Arad. Acest lucru înseamna că autostrada nu va fi dotată, înca, cu staţii de alimentare sau grupuri sanitare. Lucrările pe care le presupun aceste obiective vor fi finalizate în primăvara anului 2012. Tot atunci vor fi date în folosinţă toate intrările şi ieşirile de pe acest tronson. Deocamdată vor fi deschise traficului rutier, lângă Timişoara, nodul de la Giarmata, iar în Arad, un alt punct de acces pe autostradă“, a declarat Cosmin Tanta, purtător de cuvânt al DRDP Timiş.

Aşadar, accesul pe autostradă dinspre Timişoara se va face prin Giarmata, acest fapt având o implicare directă asupra valorilor de trafic de pe drumul principal din comuna Dumbrăviţa.

Comentarii   

#3 Cristianc 15-12-2011 15:46
Daca merg sau dau o tura, oare unde pot intoarce cand ma plictisesc?
+1 #2 Raul 14-12-2011 09:51
Perfect, numa bine acum ca intrarea principala este dinspre dumbravita traficul dinspre si spre dumbravita va fi mult mai lejer. la fel ca si pana acum cu cozii de la kaufland pana spre Timisoara, si bara la bara. Multumim pentru tot.
#1 Maria 14-12-2011 08:52
In sfîrşit! Măcar să fie calitate după cei 2 ani de lucrări pe 32 de km.

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(