Stiri

Forum

Anunturi

Publicitate

Intermediem si preluam spre vanzare

Toate anunturile de la  Ralf Consulting
Intermediem si preluam spre vanzare

Descriere

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. a luat fiinta in anul 2000.

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. are ca obiectiv, protejarea intereselor clientilor sai, acordand o atentie deosebita sigurantei derularii tranzactiilor.

Birourile agentiei sunt situate in centrul Timisoarei, oferind servicii imobiliare complete: intermedieri pentru vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta pentru investitii imobiliare.

S.C. RALF CONSULTING S.R.L. are o baza de date extinsa care cuprinde cele mai actualizate oferte aparute pe piata imobiliara, oferind experienta si pricepere in materie de tranzactii imobiliare pentru orice tip de vanzare sau cumparare de bunuri imobile.

Din portofoliul nostru de clienti, 70 % sunt recomandati de alti clienti care au apelat de-a lungul timpului la serviciile noastre.

Principiile care ne ghideaza sunt: respect, profesionalism si respectarea unei etici a afacerilor.

Informatii

Contact

Ralf Consulting Srl
0745886922
Email: office@ralfcons.ro

Ultimele discutii din forum

Când va circula un microbuz 17M în zona CORA? S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi www.sursadevest.ro/administratie/item/12...minibusele-ratt.html), dar care NU trece în Dumbrăvița, ci...
Troleibuz RATT in Dumbravita S-a vorbit luna trecută (în martie) de un traseu în zona Cora (vezi http://www.sursadevest.ro/administratie/item/1255-rutele-pe-care-vor-circula-minibusele-ratt.html ), dar...
Fosa septica Cât vă costă vidanjarea unei fose medii(de 4-5 persoane)? Prețurile au cam crescut, cei care vidanjau cu 100 de lei au dispărut, ba chiar și cu 150 sunt greu de găsit (și...
Calitatea apei In curand voi deveni locatar al Dumbravitei :) Am inteles ca una dintre probleme este duritatea apei. Sfaturi pentru un sistem de dedurizare sunt binevenite!
Teren dumbravita lac Nici o opinie, sfat? :(